Over ons

Deze website is gemaakt door de auteurs van ‘Zorgvuldig ICT-gebruik’. Zowel de website als het boek zijn primair gemaakt voor aankomende professionals, maar ook voor professionals die al werkzaam zijn kan het een leerzaam werk zijn. Wij richten ons daarbij op zorgvuldig gebruik van ICT door de (aankomende) professional die niet werkzaam is in de ICT-branche.

Informatie bij het boek

Voor de lezers van ons boek bieden wij tevens meer informatie over de onderwerpen die in het boek voorkomen. Het woordenboek biedt een kort overzicht van veel gebruikte woorden uit dit domein. Jurisprudentie bied je de volledige tekst van de rechtelijke uitspraak waar wij in het boek naar verwijzen. Tot slot bieden wij je via ons youtube-kanaal nog filmpjes waarin specifieke technische thema’s nogmaals worden toegelicht.

Workshops, gastlessen, etc.

Op verzoek bieden wij ook workshops, gastlessen of interne opleidingen aan voor het informeren of creëren van awareness ten aanzien van zorgvuldig ICT-gebruik.

Voor onderwijsinstellingen (basis- tot hoger beroepsonderwijs) bieden wij tevens hulp aan bij het ontwikkelen van leerlijnen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.